2. asteen yhteishaku on käynnissä
Steelers Hämeenlinna ryJulkaistu: 20.02.2024 16.28

2. asteen yhteishaku on käynnissä

Salibandy toimii yhtenä päälajina Urheiluakatemia Tavastiassa. Steelers seurana mahdollistaa laadukkaan aamuharjoittelun salibandyn pelaajille. Yhteistyön avulla mahdollistetaan tavoitteellisille salibandyn pelaajille opiskelun ja urheilun yhdistämisen mahdollisuus. Käytännössä urheilija saa kolme lisätuntia itsensä kehittämiseen kun opiskelu on lukion puolella jaksotettu tämän mukaisesti, sekä tietyillä aloilla ammattiopisto Tavastian puolella.

Tiistaisin ja perjantaisin harjoitellaan lajitaitoja, tekniikkaa sekä pelitekoja Loimua Areenan tiloissa. Keskiviikkoisin harjoitellaan fysiikkaa, jonka painopiste lukukaudella 2024-2025 tulee olemaan voimaharjoittelussa.

Mitä hyötyä tavoitteelliselle urheilijalle olisi hakea mukaan toimintaan?

  1. Kaksoisuran luominen: Urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuuden yhdistää salibandy ja opiskelu. Toisen asteen kaksoisura on antaa valmiuksia kehittyä sekä urheilijana että opiskelijana.
  2. Valmennus: Urheiluakatemia Tavastiassa ammattitaitoiset valmentajat voivat auttaa sinua kehittymään salibandyn pelaajana sekä yleisesti urheilijana. Valmennuksen tavoitteena on tukea yksilön kehitystä niin korkeilla tavoitteilla kuin urheilija haluaa.
  3. Harjoittelu: Monipuolinen harjoitteleminen on tärkeä osa kilpaurheilua ja mitä korkeammalle tähtää sitä merkityksellisempää se kehityksen kannalta on. Urheiluakatemiassa saat mahdollisuuden osallistua säännölliseen harjoitteluun joukkueharjoittelun lisäksi. Parhaimmillaan akatemia harjoittelu tukee opiskelijaa kehittämään voimaa, nopeutta tai kestävyyttä. Akatemiassa myös opitaan mitä harjoittelu huipputasolla vaatii.
  4. Vastuunkanto: Kehittymisessä osallistetaan myös urheilijaopiskelijaa ottamaan vastuuta omasta kehityksestään. Haluamme auttaa urheilijoita kehittymään laaja-alaisesti myös kentän ulkopuolella, jotta elämänhallintataidot myös kehittyvät.

Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4