On aika kiittää - ketä vapaaehtoistekijää sinä kiittäisit?
Steelers Hämeenlinna ryJulkaistu: 09.11.2023 14.20

On aika kiittää - ketä vapaaehtoistekijää sinä kiittäisit?

NYT ON AIKA KIITTÄÄ - KETÄ VAPAAEHTOISTA SINÄ KIITTÄÄ?

Olympiakomitean seuratoiminnan uutiskirjeestä:

06.11.2023 | SEURATOIMINTA | TIEDOTE

Tekoja ja tekijöitä – on aika kiittää urheiluseurojen vapaaehtoisia!

Suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään vuosittain miljoonia tunteja vapaaehtoistyötä. On aika tehdä työ näkyväksi. Kiitä ja kerro somessa aihetunnisteella #kiitosseuratoimija, miten vapaaehtoiset ovat edistäneet erityisesti lasten ja nuorten liikuntaa ja urheilua sinulle tärkeässä urheiluseurassasi. Postausten joukosta valitaan seura, joka saa OP Ryhmän lahjoittaman 3000 euron stipendin.

#kiitosseuratoimija-kampanja järjestetään 6.–22.11.2023. Kampanja päättyy kansainväliseen Vapaaehtoisten päivään, jota juhlitaan tänä vuonna Suomessa 5.12.

Suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään vuosittain jopa 50 miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä. Rahaksi muutettuna sen arvo on noin 700 miljoonaa euroa.

Seura- ja jäsentoimintayksikön johtaja Jaana Tulla Suomen Olympiakomiteasta korostaa vapaaehtoistyön arvoa erityisesti lasten ja nuorten liikuttamisessa.

– Suomalainen seuratoiminta on täysin riippuvainen vapaaehtoistoimijoista! Moni heistä tulee seuratyöhön mukaan omien lasten harrastusten kautta. Lasten ohjaaminen, kannustaminen ja kuskaaminen on arvokasta, ja moni on valmis tekemään paljon muutakin. Seuratoiminnassa riittää sopivia tehtäviä jokaiselle halukkaalle: toiselle sopii varustehuolto, toiselle seuran viestintä, talous tai vaikka kilpailutoiminnan järjestäminen. Kaikkia tarvitaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita, Tulla sanoo.

Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4