Miesten edustusjoukkue 2024-2025
Steelers Hämeenlinna ryJulkaistu: 31.07.2024 15.13

Miesten edustusjoukkue 2024-2025

Miesten edustusjoukkue lähtee 22 pelaajan rungolla ottelemaan pisteistä Suomisarjassa.


Joukkue koostuu kokeneista sekä nuoremmista pelaajista. Viime kauteen verrattuna on saatu nostettua aikuispelaajien määrää, joka on määrittävänä suuntaviivana myös tulevaisuuteen. Mukaan liittyneet Santeri Korhonen sekä Mikko Ruuska tuovat aikuispelaajina että pelaajatyyppeinä tulos-yksikköön uhkaa. Jere Liljenbäckin ja Julius Aaltosen jatkaminen syventää perimätietoa seurasta ja lajista nuoremmille pelaajille. Kaksikon odotetaan myös johtavan puolustusta pelillisesti.

Valmennustiimi on vahvempi kuin hetkeen, sillä lajiosaamisessa vastuuvalmentaja Jarno Lehtosta haastavat Mikko Koivistoinen sekä Miika Peltonen. Pedagogisen osaamisensa tiimin tuo fysiikkavalmennuksesta vastaava Kalle Tuominen. Valmennustiimi pyrkii haastamaan pelaajia ja peliä pyritään kehittämään harjoituksesta toiseen.

Joukkueessa on pelaajia, jotka ovat edustaneet teräspaidassa vuosia aiemmin, joten kauteen päästään tutulla ryhmällä. Osa P22-SM pelaajista on kesäharjoittelun kautta ansainnut paikkansa julkistettavaan ryhmään.

Kauden alku häämöttää puolentoista kuukauden päässä mutta lukija voi pohtia apukysymysten avulla seuraavia:

Kuka nuorista pelaajista onnistuu ottamaan roolia kauden alussa?

Millaisella pelitavalla Steelersin edustusjoukkue kauteen lähtee?

Päästetäänkö Korhosen veljekset juonimaan samaan kentälliseen?


Koko joukkue: Robert Wlasoff, Niklas Lappalainen, Aaron Isotalo, Eemeli Salminen, Nuutti Kouhia, Axel Salonen, Mikko Ruuska, Samuli Sarvela, Kasperi Korhonen, Daniel Lammi, Niklas Aalto, Jere Liljenbäck, Jere Kalliokoski, Luka Laine, Julius Aaltonen, Saku Mäenpää, Santeri Korhonen, Teemu Hannula, Matias Heinonen, Akusti Virta, Vilho Kekki ja Eero Kauppinen.

Taustat:

Vastuuvalmentaja Jarno Lehtonen

Valmentaja Mikko Koivistoinen (+ P22SM vastuuvalmentaja)

Valmentaja Miika Peltonen

Fysiikkavalmentaja Kalle Tuominen

Hieroja Eetu Salonen

Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4