Steelers ja K-Citymarket Tiiriö yhteistyöhön
Steelers Hämeenlinna ryJulkaistu: 01.09.2024 08.00

Steelers ja K-Citymarket Tiiriö yhteistyöhön


K-Citymarket Tiiriö tukemaan seuramme toimintaa

Steelers ja K-Citymarket Tiiriö ovat solmineet uuden yhteistyökumppanuuden, jonka avulla voimme tukea jäsenistöämme sekä hillitä kustannuksia. Pitkän tähtäimen kumppanuusmalli mahdollistaa seuralle selkeän tavan varainhankintaan. Tiiriön ja Pullerin alueet ovat Steelersin joukkueille tuttuja, joten tämä kumppanuus voi mahdollistaa vanhemmille arjen helpommaksi kun kauppareissun voi hyvillä mielin yhdistää pelaajan harjoituksen ajaksi. Steelersin toiminnanjohtaja Sami Saarinen ja kauppias Jari Väisänen allekirjoittivat sopimuksen alkavaksi 1.9.2024 eli ostoksille kannattaa lähteä jo tänään.

Toiminnanjohtaja Saarinen: "Todella hienoa että saimme sopimuksen Tiiriön Citymarkettiin tehtyä. Kiitos kuuluu kauppias Jari Väisäselle tämän mahdollistamisesta. Kauppa on lähellä harjoituskenttiämme eikä yhden toimenpiteen jälkeen muita toimia tukemiselle tarvita kuin arjessa tapahtuva kaupassa käynti. Sopimus on reilu molemmille osapuolille ja se on helposti mitattavissa näin digitaalisena aikana. Jos onnistumme saamaan viestiä eteenpäin on arkiostosten tekeminen kyseisessä kaupassa suuressa roolissa kun toiminnassa saadaan hyödynnettyä nykyaikaisia yhteistyömalleja. Toivon, että saatte lähipiirinne mummot, vaarit, perheenjäsenet sekä kaverit ja muut urheilua mielellään tukevat ihmiset mukaan liittymään Kannata ja Kerrytä-ohjelmaan sekä Steelersiä tukemaan. Loppuun vielä legendaariset sanat: Muistathan käyttää plussakorttia kun asioit Tiiriön Citymarketissa."

Rekisteröidy kannattajaksi ja kerrytä seuran sponsorointitukea

Tässä yhteistyömallissa Tiiriön K-Citymarket hyvittää kannattajien tekemistä Plussa-ostoista sopimuksen mukaisen prosenttiosuuden seuralle. Sponsorointi toimii jäsenten Plussa-ostojen kautta eli mitä enemmän seuran jäsenet asioivat K-Citymarket Tiiriössä, sitä suuremman tukisumman seura saa. Kerryttääkseen sponsorointipottia jäsenen on käytävä rekisteröitymässä kannattajaksi koodin SP10077 avulla osoitteessa https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta . Kannattajaksi rekisteröityminen ei mitenkään vähennä jäsenen omia Plussa-etuja tai pisteiden sekä Plussa-rahan kerryttämistä. Seuran varainkeruuseen osallistuminen onnistuu siis kätevästi hoitamalla ostokset Tiiriön Citymarketissa.

Ohje rekisteröitymiseen:

  1. Siirry osoitteeseen https://plussa.fi ja kirjaudu sivustolle.
  2. Mikäli jäsenellä ei ennestään ole Plussa-korttia, onnistuu kortin hakeminen täälä: https://plussa.fi/liity
  3. Jos et ole aiemmin kirjautunut Plussa.fi-sivustolle, luo K-tunnus Plussa-korttisi avulla – se onnistuu helposti
  4. Kun olet kirjautunut sisään, kannattajaksi pääsee liittymään valitsemalla ”Omat Tiedot” ja sitten ”Sponsorointikohteet”
  5. Valitse ”Liity kannattajaksi”, lisää avoimeen kenttään koodi SP10077 ja liity jäseneksi. Saatte liittymisestänne vielä vahvistuksen sähköpostiin.

Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4